Joulupuu-keräys Jumbossa 20.11.-3.12.

Jumbo on jälleen mukana Joulupuu-keräyksessä 20.11.-3.12. Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia.

Ohjeet lahjoituksen tekemiseen:

  1. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämättömän lahja. Tässä muutamia lahjavinkkejä eri ikäisille lapsille.
  2. Paketoi lahja.
  3. Merkitse pakettikorttiin sopiiko lahja tytölle, pojalle vai kummallekin sekä minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö. Sosiaalitoimistossa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään korttiin, sillä heillä on paras tuntemus siitä, kenelle lahja sopii.
  4. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä käytä teippiä.
  5. Tuo lahja Jumbon 1. kerroksen asiakaspalvelupisteelle.

Lahjat kuljetetaan Vantaan kaupungin sosiaalitoimistolle, josta sosiaalityöntekijät jakavat ne joulun alla lastenkodeissa ja sijaisperheissä sekä lastensuojelun avohoidon piirissä oleville lapsille. Näin jokainen annettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle! Joulupuu-projektia toteutetaan eri puolilla Suomea. Vantaalla toteuttajina ovat Metropolin Nuorkauppakamari ry ja Vantaan sosiaali-virasto yhdessä kauppakeskus Jumbon ja muiden yhteistyöyritysten kanssa. Lue lisää Joulupuu-keräyksestä täältä.

joulupuu