Jumbo jälleen Suomen suurin kauppakeskus

Jumbo on jo kuudetta vuotta peräkkäin myynniltään Suomen suurin kauppakeskus. Suomen Kauppakeskusyhdistys julkisti tänään viime vuoden myyntiluvut, ja me olemme jälleen listan ykkösenä. Kiitos siitä kuuluu teille, hyvät asiakkaamme!

Viime vuosi oli uudistumisen aikaa. Jumbo Sinulle -kehityshankkeen tiimoilta paransimme niitä asioita, jotka te olitte nostaneet tärkeimmiksi kehityskohteiksi – muun muassa wc-tiloja, pääsisäänkäyntejä ja parkkitiloja. Ja te kiititte meitä käymällä ostoksilla ja viihtymässä myös remontin keskellä, ja piditte meidät kauppakeskuslistauksen kärkisijalla.

Kuuntelemme teitä tarkalla korvalla ja ilahdumme palautteesta jatkossakin!

Ravintolat ja kahvilat täyttyvät

Viime vuonna kasvua tuli eniten kahviloissa ja ravintoloissa, joissa haluamme tarjota teille monipuolisen kattauksen pikkupurtavaa, apua isompaan nälkään ja kaikkea siltä väliltä.

Toivottavasti olette jo ehtineet käydä kokeilemassa uusimpien ravintola- ja kahvilatulokkaidemme tarjontaa: Espresso Housen viihtyisää olohuonetunnelmaa ja höyryäviä kupillisia, sekä Pasta Boxin / Deliberi Expressin herkullisia annoksia. Burger King täydensi ravintolatarjontaamme viime syksynä ja tammikuussa porukkaan liittyi myös Fafa’s, joka on tunnettu muun muassa mutkattomista pita-annoksistaan.

Osallistu kilpailuun Jumbon Facebook-sivuilla

Kiitoksena hienosti kuluneesta vuodesta arvomme asiakkaidemme kesken kaksi 100 euron arvoista Jumbon kauppakeskuslahjakorttia. Voit osallistua arvontaan Jumbon Facebook-sivuilla kertomalla, kenet ottaisit mukaan syömään ja shoppailemaan Kauppakeskus Jumboon. Kilpailu on käynnissä 12.-19.4., ja arvonta suoritetaan 20.4.2018.
Kilpailuun pääset osallistumaan täällä.