Jumbo Sinulle -uudistushanke valmistui

Kauppakeskuksessa vuoden 2017 aikana toteutettu Jumbo Sinulle -uudistushanke toteutti asiakkaiden toivomia tilauudistuksia.

Jumbo sinulle -hankkeessa uudistettiin muun muassa kauppakeskuksen WC-tilat, parannettiin autoilijoiden ja jalankulkijoiden opasteita, uudistettiin pääsisäänkäynnit viihtyisämmäksi, sekä vaihdettiin sisävalaisimet energiaa säästävään LED-valaistukseen.

Remontti on nyt valmistunut suurimmilta osin pieniä viimeistelytöitä lukuun ottamatta.

 

Viihtyisämpi ja energiatehokkaampi Jumbo

WC-tilat ja lastenhoitohuoneet uudistettiin. Uudistuksen jälkeen WC-tilojen löytäminen kauppakeskuksesta on helpottunut ja myös kokonaiskapasiteetti kasvoi. Materiaalivalinnoissa suosittiin esteettisiä, laadukkaita ja helposti huollettavia ratkaisuja.

Pysäköintijärjestelyiden selkeyttämiseksi pysäköintihalliin on asennettu sähköinen opastusjärjestelmä, joka osoittaa vapaat ja varatut pysäköintipaikat. Pysäköintiajan kestoon ja maksuttomuuteen ei ole tullut muutoksia. Kaikki eri pysäköintitasot saivat oman tunnistevärinsä ja yhdenmukaiset opasteet helpottavat siirtymistä pysäköintitiloista kauppakeskukseen ja takaisin. Suojatein ja puupaneelikattein merkityt kulkureitit parantavat jalankulkijoiden turvallisuutta parkkihalleissa. Opasteiden uusimisella helpotettiin paitsi pysäköintiä, myös Jumboon saapumista jalan, pyörällä tai bussilla.

Pääsisäänkäyntien viihtyisyyttä parannettiin uusilla pintamateriaaleilla, kalusteilla sekä laajentamalla ovien edustan katosta. Uusi LED-valaistus korvasi pääkäytävien suuret, lautasmaiset valaisimet ja uusi säädettävä LED-valaistus pudottaa valaistuksen energiankulutuksen murto-osaan aiemmasta. LED-lampuilla ja valaisimilla on jo korvattu ja korvataan jatkossakin vähitellen myös kauppakeskuksen muuta valaistusta.

Uudistuksen toteuttamisesta vastasi Consti, yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin erikoistuneista yhtiöistä.

Paransimme Jumboa Sinulle!

Kuvat ©Kari Palsila

Jumbo_© Kari Palsila_19_ Jumbo_© Kari Palsila_35_ Jumbo_© Kari Palsila_36_ Jumbo_© Kari Palsila_39_ Jumbo_© Kari Palsila_40_ Jumbo_© Kari Palsila_46_ Jumbo_© Kari Palsila_47_ Jumbo_© Kari Palsila_49_ Jumbo_© Kari Palsila_51_ Jumbo_© Kari Palsila_53_ Jumbo_© Kari Palsila_55_ Jumbo_© Kari Palsila_76_ Jumbo_© Kari Palsila_81_ Jumbo_© Kari Palsila_84_ Jumbo_© Kari Palsila_85_ Jumbo_© Kari Palsila_87_