Jumbon kauppakeskuskävelyt 2017

Jumbon seniori-ikäisille suunnatut, ohjatut kauppakeskuskävelyt yhteistyössä Vantaan Kaupungin sekä Flamingon kanssa jatkuvat myös vuonna 2017. Kauppakeskuskävelyiden tarkoituksena on tarjota kaikille kiinnostuneille turvallinen ja miellyttävä liikuntatuokio myös syyssateiden ja talviliukkaiden aikana.

Kauppakeskuskävelyt ovat kuun ensimmäisenä maanantaina klo 9-9.45. Seuraava kauppakeskuskävely on siis maanantaina 3.4. klo 9-9.45. Kokoontuminen tapahtuu Jumbon keskusaukion info-pisteellä, kävelyt ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Mikä kauppakeskuskävely?

Kauppakeskuskävelyiden tarkoituksena on tarjota kaikille kiinnostuneille turvallinen ja miellyttävä yhteislenkki, myös syyssateiden ja talviliukkaiden aikana. Kauppakeskuskävelyt alkavat ja päättyvät verryttelyjumpalla ja kävelyn lomassa harjoitetaan tasapainoa sekä lihaskuntoa, joten koko keho saa monipuolista liikuntaa. Kävelyt sopivat erityisesti senioreille.

Mitä mukaan?

Tarvitset mukaasi kävelyyn sopivat kengät ja vaatetuksen, kävellessä ja jumpatessa voi tulla lämmin. Juomapullo on hyvä ottaa mukaan. Ulkovaatteet ja arvotavarat on mahdollista jättää kauppakeskuksen säilytystilaan.

2017 kevään aikataulu

Kevään 2017 kauppakeskuskävelyiden ajankohdat ovat 2.1., 6.2., 6.3., 3.4. ja 2.5.