Lahjakortti

Lahjakortti (osio 1)

Anna hänen valita – Jumbon kauppakeskuslahjakortti

Anna päivänsankarin valita juuri sellainen lahja, jonka hän todella haluaa.
Nyt se onnistuu vaivattomasti Jumbon kauppakeskuslahjakortilla, jolla voi tehdä ostoksia, syödä ravintoloissa tai vaikka hankkia viikon ruokatarvikkeet!

Lahjakortti (osio 2)

Lahjakortin hankkiminen

Kauppakeskuslahjakortin voi ostaa Jumbon 1. kerroksen keskusaukion asiakaspalvelupisteeltä.
Kortin saldoksi voi ladata minkä tahansa summan 10-250 € väliltä ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta latauspäivästä.
Jumbon lahjakortin voi ostaa kaikilla yleisimmillä pankki-/luottokorteilla, lukuun ottamatta DinersClub ja American Express –kortteja.
Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Kauppakeskuslahjakortilla maksetuista palautettavista tuotteista liike palauttaa summan rahana tai lahjakorttina.

Lahjakortti (osio 3)

Lahjakortin käyttö

Jumbon lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja se käy maksuvälineenä Jumbon liikkeissä.
Lahjakortti on käytössä kaikissa Jumbon kauppakeskuksen liikkeissä, pois lukien pankit ja valuutanvaihtopisteet.

Lahjakortti (osio 4)

Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan tarkistus

Kortin saldo kannattaa tarkistaa vielä ennen ostoksille menoa, sillä Jumbon liikkeiden kassat eivät sitä näe. Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran, loppusumman mahdollinen erotus tulee maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti).

Saldon ja kortin voimassaoloajan tarkistat helposti klikkaamalla tästä, kortin takana olevalla QR-koodilla tai Jumbon asiakaspalvelupisteellä. Tarkistaessasi lahjakortin saldoa ja/tai voimassaoloaikaa edellä mainitulla sivustolla, käytä kortin takapuolella olevaa 16-numeroista ID-numeroa.

Kortti on heti latauksen jälkeen käyttövalmis.

Anna hänen valita!

Lahjakortti (osio 5)

Usein kysytyt kysymykset

Käykö lahjakortti todella kaikissa Jumbon liikkeissä?

Kyllä, lahjakortti käy kaikissa Jumbon erikoisliikkeissä, myös hypermarketeissa, Stockmannilla sekä Alkoissa. Lahjakortti ei kuitenkaan käy maksuvälineenä pankeissa eikä valuutanvaihtopisteissä.

Kuinka tarkistan lahjakortin saldon?

Saldon ja kortin voimassaoloajan tarkistat helposti klikkaamalla tästä, lukemalla puhelimella kortin takana olevan QR-koodin tai Jumbon asiakaspalvelupisteellä. Tarkistaessasi lahjakortin saldoa ja/tai voimassaoloaikaa edellä mainitulla sivustolla, käytä kortin takapuolella olevaa 16-numeroista ID-numeroa.

Toimiiko lahjakortti heti myös uusissa, juuri avatuissa Jumbon liikkeissä?

Jumbon lahjakortti pyritään saada toimintaan mahdollisimman pian liikkeen avauksen jälkeen, yleensä kauppakeskuslahjakortti toimii liikkeessä 1-2 päivän sisällä avauksesta.

Voiko lahjakortin vaihtaa käteiseksi?

Ei, lahjakorttia ei voi vaihtaa käteiseksi. Lahjakortista ei myöskään palauteta rahoja mikäli lahjakortille jää arvoa voimassaoloajan umpeuduttua.

Voinko palauttaa lahjakortilla ostetun tuotteen?

Kyllä, voit palauttaa tuotteen normaalisti Jumbon liikkeeseen, josta olet sen ostanut. Rahat palautetusta tuotteesta tilitetään takaisin liikkeen omalle lahjakortille.

Voinko ostaa lahjakortilla useamman kuin yhden tuotteen, useammasta kuin yhdestä Jumbon liikkeestä?

Kyllä, lahjakorttia voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa ja niin monessa Jumbon liikkeessä kuin tahtoo, kunhan lahjakortilla on saldoa jäljellä.