Belizia

Tarjoamme matkailua helpottavia ratkaisuja. Löydät meiltä tarvitsemasi, olet sitten työksesi matkustava tai vaikka elämäsi ensimmäistä matkaa suunnitteleva. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat matkalaukut ja pientarvikkeet. Matkailupuolella edustamiamme merkkejä ovat Samsonite, American Tourister, Rimowa sekä Delsey.

Valikoimastamme löytyy myös hyvä valikoima muotilaukkuja kansainvälisiltä brändeiltä kuten Picard, Kipling, Fjällräven sekä Hedgren. Bisnespuolelta löytyy Samsonite, Delsey, Picard, Piquadro sekä Bugatti.

Haluamme tarjota laadukkaita tuotteita ja tunnettuja alan tuotemerkkejä kilpailukykyiseen hintaan. Tuotevalikoimamme sisältää aina kattavasti eri hintaryhmien tuotteita varmistaaksemme, että mahdollisimman monelle asiakkaalle löytyy meiltä heidän tarvitsemansa tuotteet

Belizia on palvelumyymälä, joka haluaa antaa Asiakkaalleen hyvän mielen pitkäksi aikaa. Nyt saat saman laadukkaan palvelun myös www.belizia.fi verkkokaupasta

Samsoniten Firelite on valmistettu markkinoiden kevyimmästä ja kestävimmästä Curv-materiaalista! Hinnat alk. 289€ (lentolaukkukoko). Tarjous on voimassa 30.11.2017 asti – tai niin kauan kuin tuotteita riittää!

289€ (409€)

Voimassa 26.10.2017 -

Belizia