The Body Shop

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita naisille ja miehille. Valikoimaan kuuluu myös laaja meikkisarja. Suurin osa tuotteista perustuu aitoihin luonnon raaka-aineisiin.The Body Shop tunnetaan maailmalla eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Yrityksen keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeitten vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelu ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

Tervetuloa asioimaan myymäläämme tai verkkokauppaamme www.thebodyshop.fi

Täällä taas! Ihanan kesäinen, kookoksen ja ananaksen tuoksuinen Pinita Colada -sarja on saapunut liikkeeseemme. Hinnat alkaen 8,70€. Sarja myynnissä rajoitetun ajan.

Voimassa 2.5.2017 -

The Body Shop
Uusi White Musk L’Eau on ihastuttavan raikas sekoitus valkoisia kukkia, pirteää päärynä sekä vegaanista myskiä. Eau de Toilette -vahvuisesta tuoksusta on saatavilla kahta kokoa: 30ml (20€) sekä 100ml (35€).

Voimassa 20.4.2017 -

The Body Shop
Ihanat uudet meikkisiveltimet ovat saapuneet! Puuvartiset siveltimemme ovat täysin vegaanisia ja sopivat täydellisesti uusimpien meikkitrendien toteutukseen. Yhdeksän erilaista. Hinnat alkaen 10€.

Voimassa 20.4.2017 -

The Body Shop
Huippusuosittu Mojito-vartalonhoitosarja on taas täällä! Iki-ihana mintun ja limen sekoitus sopii täydellisesti tulevaan kesään. Hinnat alkaen 8,70€. Sarja myynnissä rajoitetun ajan.

Voimassa 6.4.2017 -

The Body Shop