Brand Gallery & Superdry Shop in Shop

Brand Galleryssa on SUPERDRY SHOP IN SHOP!

Superdry on vuonna 2003 perustettu vaatemerkki. Inspiraationsa Superdry on saanut Tokiosta. Tuotteisiin on yhdistelty japanilaista grafiikkaa ja amerikkalaista vintage-tyyliä. Tästä syntyi Superdry brandi, jonka tuloksena tuli yksilöllisiä, urbaaneja vaatteita, joiden brändäys ja yksityiskohdat hakevat vertaistaan. Jumbon Superdry Shop in shop tarjoaa koko perheelle monipuoliset valikoimat huppareita, t-paitoja, joggareita, takkeja, reppuja jne.

Brand Galleryn valikoimiin kuuluu myös seuraavat maailman huippumerkit: Guess Jeans, Liu Jo Jeans, Le Temps Des Cerises ja Anerkjendt. Tuotevalikoimiimme kuuluvat vaatemallistot, farkut, laukut, lompakot ja asusteet. Brand Gallery on myös erinomainen farkkukauppa miehille ja naisille. Esim Liu Jo Jeansin bottom up -farkut ovat ehdottomasti kaupungin makeimmat! Kanta-asiakkaanamme saat upeita tarjouksia.

Tervetuloa palvelevaan Brand Galleryyn!

Brand Galleryn yhteydestä löytyy myös hemmottelevat parturi-kampaamopalvelut BG Hair by Redken Loft-salongista. Rentoudu shoppailun lomassa! Varaa aikasi  www.bghair.fi tai puh 050 5439670.

Paljon tuotteita loppuunmyyntihinnoin! -20% -30% -40% -50% jopa -70% Myymälämme tilalle avataan syksyllä 2018 Suomen suurin Superdry Store!

Voimassa 22.5.2018 - 31.7.2018

Brand Gallery & Superdry Shop in Shop
Myymälässämme nyt paljon uutta kevääseen monilta suosituilta merkeiltä!  Superdry, Liu Jo, Guess, LTC!   Tervetuloa kevätostoksille!

Voimassa 12.3.2018 -

Brand Gallery & Superdry Shop in Shop