Ruohonjuuri

Rohkeasti parempaan päin! Elinvoimaa elämääsi – helposti ja herkullisesti Ruohonjuuresta! Jumbon Ruohonjuuresta löydät kahmalokaupalla hyvän elämän eväitä – fiksuja valintoja hyvinvointisi tueksi. Luomuruokaa, terveystuotteita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita: niitä kaikkia ovat hyllymme pullollaan. Tule valloittumaan valikoimastamme!

Miltä maistuu luomu? Tule Jumbon Ruohonjuuren maistelemaan – meillä on aina maistiaisia! Ruohonjuuressa me uskomme, että hyvinvointi kumpuaa rehellisestä ruoasta ja hyvän olon oivalluksista. Pohjanamme on vahvojen arvojen perinne, ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittaminen. Uskomme tuoreuteen, merkityksellisyyteen ja elinvoimaan. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman parhaita terveys- ja luomutuotteita elämyksellisessä ja palvelevassa ympäristössä. Luotamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella tehtyyn ruokaan.

Pomppaa peremmälle – Ruohonjuuressa Sinua jo odotetaan!

Kylmäpuristettu kookosöljy on fiksu valinta sekä ulkoiseen käyttöön, että sisäisesti nautittavaksi. Monikäyttöinen, huippusuosittu kookosöljy on mainio kaveri sekä keittiöön että kylpyhuoneisiin.

10€ (18,95€)

Voimassa 3.9.2019 - 30.9.2019

Ruohonjuuri
Tämä tuote tekee ihmeitä ihollesi! Kaktusviikunaöljy edesauttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden ja hyaluronihappo piilottaa ikääntymisen merkit täyttämällä uurteet ja kirkastaen ihoa.

39,95€ (47,95€)

Voimassa 3.9.2019 - 30.9.2019

Ruohonjuuri
Tätä aivosi ostaisivat! Tässäpä aivan mahtava vegaaninen omega-valmiste! Pullo pullollaan mikrolevästä peräisin olevia, tuiki tärkeitä rasvahappoja EPA:a ja DHA:ta.

15,95€ (18,99€)

Voimassa 3.9.2019 - 30.9.2019

Ruohonjuuri