Teknikmagasinet

Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Teknikmagasinet on todellinen koko perheen tekniikkataivas. Ketjun yli 4000 tuotteen valikoima koostuu mm. viihde- ja pienelektroniikasta, radio-ohjattavista, hauskoista vekottimista sekä erityismaininnan ansaitsevasta kaikkiaan yli 1300 artikkelia käsittävästä kännykkätarvikevalikoimasta.
Teknikmagasinetin tuotteet on listattu kaksi kertaa vuodessa julkaistavaan, noin 400-sivuiseen kuvastoon, joka on noudettavissa ilmaiseksi kaikista myymälöistä. Koko tuotevalikoima on myymälöiden lisäksi saatavilla myös ketjun verkkokaupasta. Verkkokaupan ja ketjun muiden myymälöiden yhteystiedot löydät osoitteesta www.teknikmagasinet.fi.

Löydät Teknikmagasinetin myös Facebookista – facebook.com/TeknikmagasinetFinland

Puhelun hinta asiakaspalveluumme ja myymälöihimme lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.
Ota 3, maksa vain 2! Valitse kolme iZound-, X-Power- tai iearmerkkistä suosikkiasi yli 1300 puhelin- ja tablettitarvikkeen joukosta ja saat niistä halvimman kaupan päälle. Tervetuloa pimppaamaan puhelimesi ja tablettisi!

Voimassa 22.4.2016 - 9.6.2016

Teknikmagasinet