Hangon Makaronitehdas

Hangon Makaronitehdas avasi ovensa Hangossa vanhaan makasiinirakennukseen kesällä 2010. Vuosia on kulunut, reseptiikkaa on hiottu ja ravintolakonseptia rakennettu huolella. Makaronitehdas, työväenluokan pastapaikka, on nyt valmis!

Makaronitehtaalla valmistamme pastat durumvehnästä ja luomukananmunista.

Durum (Triticum durum) eli suomeksi kova vehnä on tavallista leivontavehnää kovempaa ja sopii siksi loistavasti keittämiseen.

Käytämme sidosaineena pastataikinassa luomukananmunaa, jolloin sen kypsäksi keitetty koostumus on napakka. Pastamme ei sisällä minkäänlaisia lisä- eikä säilöntäaineita.

Pastakoneessamme on useita erilaisia pronssiteriä, joilla taikina pursotetaan eri muotoisina odottamaan keittämistä. Kenties tunnetuimmat näistä pastakoneen muoteista ovat spagetti ja tagliatelle.

Kastikkeet keitämme itse alusta alkaen, jolloin maku on syvä ja täyteläinen. Makaronitehtaalle jokainen voi löytää pastan uudelleen, kellonajasta riippumatta, omalla rahalla, loistavalla palvelulla.

 

Haista Pasta, Maista Pasta, Löydä Pasta!

Astu sisään tehtaan maailmaan, oletpa sitten työläinen, työtön, eläkkeellä tai ikuinen opiskelija.