Kierrätys

 

Jumbossa voit kierrättää monenlaiset kotitaloudessa syntyvät jätteet. Aluekeräyspisteestämme löytyvät kierrätyslaatikot niin lasille, kartongille, paristoille, paperille, pienmetallille, energiajakeelle kuin vaatteillekin. Keräyspisteemme sijaitsee Lentoasemantien puoleisella ulkopaikoitusalueella ja sitä ylläpitää HSY (Helsingin seudun ympäristöpalvelut).

Pullonpalautuspisteet sijaitsevat parkkitasoilla P1 ja P3 joiden yhteydestä löytyy myös keräysastiat kirkkaalle ja värilliselle lasille, pienmetallille sekä paristoille. Uutuutena P3-tason pullonpalautushuoneesta löytyy myös SER-kierrätyspiste, johon voi tuoda mustekasetteja, käytöstä poistettuja sähköisiä pienkoneita, matkapuhelimia akkuineen sekä loisteputkia.

Pullonpalautuspisteiden sijainnit löydät kartoista punaisilla palloilla merkkittyinä. Pullotalon pullonpalautuspisteet aukeavat 15 minuuttia ennen hypermarketien aukeamista.

Lapset

Jumbosta löytyy paljon hyödyllisiä ja hauskoja palveluja erityisesti lapsiperheille.

Lasten leikkipaikalla voi viihtyä pidempäänkin, sillä se käsittää mm. interaktiivisen leikkimaton, jossa ui kultakaloja ja vilistää sammakoita. Leikkipaikka sijaitsee Robert´s Coffeen vieressä. Lapsille löytyy Jumbosta myös toinen leikkinurkkaus, Robolounge, jossa voi ostosten lomassa käydä leikkimässä pehmopaloilla ja pelata erilaisia pelejä. Robolounge sijaitsee Stadiumia vastapäätä. Viihdekeskus Flamingon puolella löytyy myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari.

Jumbosta löytyy yhteensä viisi lastenhoitohuonetta, joista kaikista löytyy mikro. Jumbon viihtyisässä ja tilavassa lastenhoitohuoneessa vauvan hoito sujuu lapsiystävällisissä ja tyylikkäissä tiloissa. Tilavin lastenhoitohuoneemme sijaitsee 1. kerroksessa Hesburgerin vieressä. Kaikki lastenhoitohuoneet on merkitty alla oleviin pohjakarttoihin.

Jumbosta löytyy myös muutama kappale lainattavia lastenrattaita, joita voit kysyä lainaksi keskusaukiolla sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltämme. Infopisteeltä saa myös käteviä lasten vaatteisiin kiinnitettäviä yhteystietotarroja, joihin voi kirjoittaa vanhemman nimen sekä puhelinnumeron, jotta vanhempaan saa pikaisesti yhteyttä, mikäli lapsi päättää lähteä ei-toivotulle seikkailulle kauppakeskukseen. Myös kauppaostokset sujuvat kätevästi useiden erilaisten ostoskärryjen kanssa, jotka on suunniteltu varta vasten lapsiperheitä ajatellen. Jumbosta löydät ostoskärryt, joista löytyy istuin mm. pienille vauvoille, kahdelle lapselle tai yhdelle lapselle.

Jupu Pupu -maskotti viihdyttää lapsia kauppakeskuksen käytävillä erityisesti juhlapyhien aikaan. Tietoa Jupu Pupun vierailuista Jumbossa löydät aina kauppakeskuksen Facebookista sekä tapahtumat -sivuilta.

Jupu Pupu Lastenhoitohuone

IMG_8026  Ostoskärryt

 

 

 

 

 

Liikuntarajoitteiset

Jumbossa haluamme taata esteetöntä liikkumista kaikille. Henkilötietojasi vastaan tarjoamme lainaksi pyörätuoleja kauppakeskuksessa asiointia helpottamaan. Lainaaminen onnistuu vartijoiltamme P3-tason sisäänkäynnin luota sekä K-citymarketin ja Prisman välistä P1-tasolta. Paikat esitetty myös punaisin palloin oheisissa kartoissa.

Invakäymälöitä löytyy Jumbosta runsaasti. Eri kerrosten välillä liikkuminen onnistuu sujuvasti lukuisilla hisseillämme.

P3-tasolla sijaitsee taksiasema, johon jopa 2,8 m korkeat invataksit voivat saapua.

Löytötavarat ja säilytys

Säilytyslokerot sijaitsevat market-tasolla (0. kerros) K-citymarketin ja Prisman välissä, joissa tavaroiden säilytys onnistuu ostosten teon ajan.

Kun asiasi koskee löytötavaroita, ota yhteyttä asiakaspalvelupisteeseemme: p. 09 7744 6068. Asiakaspalvelupiste löytyy Jumbon keskusaukiolta (1. kerros) ja sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella pallolla.

Asiakaspalvelupisteelle voit jättää myös isokokoiset matkatavarasi säilytykseen ostosten ajaksi tai ladata matkapuhelimen akun. Asiakaspalvelupiste palvelee suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Muita asiakaspalvelupisteen palveluita ovat HSL reittiopastukset ja muut opastukset, takstitilaukset, elektronisten laitteiden latauspiste, iPadien käyttömahdollisuus sekä kuulutukset.

Koiraparkki löytyy P1-tasolta hypermarketien sisäänkäynnin läheisyydestä. Koirille on varattu 5 lukittavaa häkkiä, joissa ne voivat turvallisesti odotella ostosten ajan.

Polkupyörät

Tilavat polkupyöräkatokset löytyvät Prisman ja K-citymarketin edustoilta P1-tasolta. Pyörätelineitä on runsaasti sekä P1-tasolla lähellä sisäänkäyntejä että P3-tasolla pääsisäänkäynnin ja Stockmannin sisäänkäynnin läheisyydessä.

Postipalvelut

Jumbon kirjepostilaatikot sijaitsevat kätevästi pääovien edessä P1-tasolla Prisman ja K-citymarketin edustalla sekä P3-tasolla apteekin lähellä että Stockmannin päädyssä.

Postin pakettiautomaatti löytyy K-citymarketin ja Prisman välistä. Postin pakettiautomaatti on helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja siellä missä muutenkin kuljet. Voit noutaa verkko-ostoksesi pakettiautomaatista ostosreissullasi, kun olet saanut  tekstiviesti-ilmoituksen paketin saapumisesta. Voit myös lähettää pakettiautomaatilta paketin toiseen automaattiin Suomessa ja Virossa tai Postin palvelupisteeseen.

 

Sähköautot

Sähköautoilijat on otettu myös huomioon Jumbon palveluissa. Parkkitalostamme löytyy viisi maksutonta sähköautojen latauspistettä, jotka sijaitsevat pysäköintihallin P1 market-tasolla sekä kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin ja Stockmannin pääsisäänkäynnin edustalla P3-tasolla. Latauspisteen tunnistat lataustolpan vihreästä valosta sekä kyltityksistä.

WiFi

Internet-surffailu on Jumbon käytävillä helppoa ja kaiken lisäksi maksutonta – tarjoamme asiakkaillemme käyttöön ilmaisen WLAN-yhteyden.

Voit kirjautua sisään verkkoon valitsemalla yhteydeksesi “Jumbo Free Air”. Yhteys katkeaa Jumbosta poistuessasi.

Yhteiskäyttöautot

Yhteiskäyttöiset go now! -kaupunkiautot löytyvät nyt myös Jumbosta ja ovat apunasi aina kun tarvitset autokyydin paikasta toiseen. Go now! toimii helpolla puhelinsovelluksella ja käytössäsi on ekotehokkaita hybridiajoneuvoja. All inclusive-palvelu toimii kellon ympäri eikä sinun tarvitse huolehtia edes pysäköinti- tai polttoainekustannuksista niiden sisältyessä palvelun hintaan. Käytöstä veloitetaan minuuttiperusteisesti, joten maksat ainoastaan siitä ajasta kun käytät yhteiskäyttöautoa päivittäiseen liikkumiseesi.

Sovellus on saatavilla Google Play Kaupassa ja App Storessa. Lataa sovellus, rekisteröidy ja aloita matkasi jo tänään.

Lue lisää osoitteesta: www.gonow.fi

Alla olevasta pohjakartasta näet mistä yhteiskäyttöiset autot löytyvät Jumbon P3-parkkihallista, heti sisäänajon luota. Parkkitalossa on kolme autopaikkaa, jotka on varattu go now! yhteiskäyttöautoille ja ne sijaitsevat P3-tasolla sisäänajon lähettyvillä. Tunnistat yhteiskäyttöauton pysäköintipaikan go now! kyltityksistä.